Wéber Tamás
mechanikai vagyonvédelmi rendszerszerelő
zárszerviz

2534 Tát,
Esztergomi u. 5.
Tel.: 20/344-6965
E-mail: webertam@gmail.com
Weboldal: zar-ba-zar.com generalkulcs.com

Rendszerfajták


FŐ kulcsos zárrendszer

A főkulcsos zárrendszerek vállalatok, intézmények, panziók, kis- és közepes szállodák, létesítmények, ipari épületek, közintézmények számára kiváló megoldás, ahol fontos, hogy a belépési jogosultságok testre szabhatóak legyenek. A főkulcs minden, a zárrendszerben található zárbetétet nyit, miközben az egyes alkulcsok kizárólag a saját, hozzájuk rendelt zárbetéteket nyitják. A variációk lehetősége szinte határtalan.

CENTRÁLIS rendszer

PL.: Társasházaknál a lakó a saját kulcsával tudja nyitni a saját lakását és a közös használatú helységeket (pl lépcsőházbejárat, szeméttároló, pince) , de a többi lakásajtó nyitására nincs lehetősége.

EGGYENZÁRLATÚ rendszer

pl.: Családi házak részére.Minden nyílászárót és záregységet egy kulcs nyit.( Pl.: ajtó, kapu, pince, garázs, lakat)

VEZÉR kulcsos rendszer
A vezérkulcsos zárrendszer vállalatok, intézmények, irodaházak,ipari létesítmények,iskolák hotelek, telephelyek részére az egyik legjobb megoldás. Több csoportból tevődik össze. A vezérkulcs az összes alárendelt zárbetétet, csoportot, főkulcsos rendszert nyit.

Rendszerfajták

A rendszerek kiépítésénél fontos a pontos tervezés és a jogosultság mátrix jó átgondolása. A variációk lehetősége szinte határtalan, magas darabszámú megrendelés esetén is. Bármilyen kérdése van a tervezésével, kiépítéssel, vagy a záregységekkel kapcsolatban, kérem keressen bátran, megtaláljuk az ön vagy vállalata számára a legjobb megoldást. Személyes tájékoztatás és, konzultáció díjtalan

Köszönöm hogy felkereste a honlapomat, és rám szánta idejét:

Wéber Tamás
vagyonvédelmi és mechanikai rendszerszerelő
zárszervíz
karbantartó asztalos