Wéber Tamás
mechanikai vagyonvédelmi rendszerszerelő
zárszerviz

2534 Tát,
Esztergomi u. 5.
Tel.: 20/344-6965
E-mail: webertam@gmail.com
Weboldal: zar-ba-zar.com generalkulcs.com

Termékek


1, T TECH 300 közép prémium védett kulcs profilú 4 es mabisz ajánlású biztonsági zárbetét (cilinderbetét) rendszer. Mechanikus működésű edzett acél lamellás moduláris záregység. Hosszú élettartam stabil működés. Tökéletes megoldás lehet családi házak, irodák, apartmanok részére. Ár érték arányban verhetetlen a piacon. Moduláris rendszer jelen esetbe azt jelenti, hogy nyílászáró csere esetén a zárszerkezet a helyszínen átalakítható a kívánt méretre, így nincs időkiesés az újragyártás miatt. Természetesen a rendszer utólagosan is bővíthető. További információért, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

2, T PRO 300 prémium védett kulcs profilú 6-os mabisz ajánlású biztonsági zárbetét (cilinderbetét) rendszer. Mechanikus működésű edzett acél tárcsás moduláris záregység. Egyedi működésű. A moduláris rendszer azt jelenti jelen esetben, hogy nyílászáró csere esetén a zárszerkezet a helyszínen átalakítható a kívánt méretre, így nincs időkiesés az újragyártás miatt. Természetesen a rendszer utólagosan is bővíthető. További információért, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

3, T PRO 400 magas prémium védett kulcs profilú legmagasabb mabisz ajánlású zárbetétrendszer. Mechanikus működésű edzett acél tárcsás moduláris záregység . A legbiztonságosabb mechanikai zár! Moduláris rendszer azt jelenti jelen esetben, hogy nyílászáró csere esetén a zárszerkezet a helyszínen átalakítható a kívánt méretre, így nincs időkiesés az újragyártás miatt. Természetesen a rendszer utólagosan is bővíthető. További információért, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

4, T Epro elektro mechanikus védett kulcs profilú legmagasabb mabisz ajánlású Hitech zárbetét (cilinderbetét ) rendszer. Mechanikus és elektronikus működésű edzett acél tárcsás moduláris záregység. Az elektronikus működés nem igényel elektromos kiépítést a helyszínen, mert a felhasználó kulcsban levő akkumulátor végzi a kommunikációt a záregységgel. Ez a rendszer Teljes kontrolt nyújt a felhasználóknak, nyitás-zárás jogosultságok indításában, elvevésében. Jogtalan próbálkozások ellenőrzésében idő korlátok állításában applikáción vagy (checkpoint) ellenőrző ponton keresztül. Nagy előnye ennek a rendszernek még az, hogy teljesértékű beléptető rendszerként tud működni. A moduláris rendszer jelen esetben is azt jelenti, hogy nyílászáró cseréje esetén a zárszerkezet a helyszínen átalakítható a kívánt méretre, így nincs időkiesés az újragyártás miatt. Természetesen a rendszer utólagosan is bővíthető. További információért, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.


A rendszerek kiépítésénél fontos a pontos tervezés és a jogosultság mátrix jó átgondolása. A variációk lehetősége szinte határtalan, magas darabszámú megrendelés esetén is. Bármilyen kérdése van a tervezésével, kiépítéssel, vagy a záregységekkel kapcsolatban, kérem keressen bátran, megtaláljuk az ön vagy vállalata számára a legjobb megoldást. Személyes tájékoztatás és, konzultáció díjtalan

Köszönöm hogy felkereste a honlapomat, és rám szánta idejét:

Wéber Tamás
vagyonvédelmi és mechanikai rendszerszerelő
zárszervíz
karbantartó asztalos